Etsi koulutusta 👉
Ammatilliset perustutkinnot

Rhinoceros (uusien tuotantomenetelmien soveltaminen valmistukseen) - Taideteollisuusalan perustutkinto, osatutkinto

Axxell, paikassa Espoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Rhinoceros (uusien tuotantomenetelmien soveltaminen valmistukseen) - Taideteollisuusalan perustutkinto, osatutkinto

Kehitä itseäsi kultasepän-alalla!

Haluatko kehittää itseäsi ja osaamista kul­tasepänalalla? Haluatko oppia hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia korujen valmistuksessa? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia hyödyntämään 3D Rhinoceros-ohjel­maa työssäsi! 

Opit tämän

Axxell järjestää taideteollisuusalan perustukinnon tut­kinnonosan ”Uusien tuotantomenetelmien soveltaminen valmistukseen”. Koulutus alkaa elokuussa 2024 ja kestää noin kolme kuukautta. Koulutuksen aikana opit Rhinoceros-ohjelman perusteet sekä käyttämään ja ymmärtämään miten hyödynnät ohjelmistoa tuotteiden valmistuksessa.

Ohjelman käyttö helpottaa mm. sarjatuotantoa sekä monimutkaisten mallien tuotantoa. Axxell järjestää tutkinnon osan, jossa perehdymme 3D mallintamisen ohjelmistoon Rhinoceros. 3D Rhinoceros ohjelma on suunnittelun visuaalinen työkalu, jonka avulla saat realistisen kuvan siitä, miltä työsi näyttää.

Näin opiskelet

Koulutus järjestetään etäopetuksena Teamsin kautta. Opetus on maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-20.15. Yksi opetuskerta järjestetään opintovierailuna Fiskarsissa Kristian Saarikorven studiossa. Vierailun ajankohta sovitaan yhdessä opiskelijoiden kanssa. Tämän lisäksi teet itsenäisesti tehtäviä. Kaikki tehtävät ja ohjeet ovat käytettävissä koko koulutuksen ajan. Koulutuksen lopuksi suoritetaan näyttö. Näyttö on pakollinen osa koulutusta. Osallistujalta vaaditaan tarvittavat IT-taidot sekä nettiyhteys ja tietokone, jossa voidaan käyttää 3D Rhinoceros-ohjelmistoa. On myös hyvä, jos osallistujalla on käytössään kaksi näyttöä, näin on helpompi seurata etäopetusta.

Opettajana toimii Kristian Saarikorpi.

Kustannukset

Opetus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rhinoceros (uusien tuotantomenetelmien soveltaminen valmistukseen) - Taideteollisuusalan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu