Etsi koulutusta 👉
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

PSK-Aikuisopisto, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala tarjoaa sinulle monipuolisia vaihtoehtoja kehittyä asiakaspalvelun, myynnin, tuoteryhmävastaavan, asiakashankkijan tai teknisen ratkaisumyyjän työtehtävissä. Koulutuksessa päivität digitaitosi, opit suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista myyntiä ja markkinointia sekä kehittämään asiakaskokemusta. Koulutuksen lähiopetus järjestetään päiväkoulutuksena PSK-Aikuisopistossa arkipäivisin 2-4 pv/kk. Lähiopetuspäiviin on mahdollisuus osallistua myös Teams-yhteydellä. Muutoin opiskelu on kokeneiden asiantuntijakouluttajien ohjaamaa itsenäistä työskentelyä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen kesto pohjautuu opiskelijan oppimistarpeisiin ja henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (noin 10 - 16 kk).

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on tavoitteena työskennellä myynnin ja asiakaspalvelun monipuolisissa tehtävissä ja aito kiinnostus alaan. Lisäksi hakijalla tulee olla tietotekniikan perusvalmiudet ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito (B1).

Hakeminen

Koulutukseen haetaan PSK-Aikuisopiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Kustannukset

Jos olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja olet oikeutettu omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella, voit tiedustella opiskelupaikkaa ja hakea meille, jolloin koulutuksen hinta on -50%.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
PSK-Aikuisopisto
Veteraanikatu 2
90130 Oulu

PSK-Aikuisopisto

PSK-Aikuisopisto on Pohjois-Suomen Koulutuskeskussäätiön ylläpitämä yksityinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä Oulussa. Opiskelijoinamme ovat pääsääntöisesti aikuiset opiskelijat ammatillisessa koulutuksessa. Koulutusaloinamme ovat myynti ja markkinointi, taloushallinto, johtaminen ja kehittäminen, yrittäjyys, sosiaali- ja terveysala sekä luonto- ja ympäristöala. Toimitilamme ovat Oulussa keskustan tuntumassa, idyllisellä...

Lue lisää oppilaitoksesta PSK-Aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu