Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki
Ruokapalvelujen ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle. Ruokapalvelujen ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet suunnitella työtehtäväsi ja toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä ruoanvalmistustehtävissä. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on valmiuset toimia asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.
Koulutuksessa voit valita ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan (ravintolakokki) tai suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan (suurtalouskokki).
Tutkinnon sisältöjä
Pakolliset tutkinnonosat osaamisaloittain (60 osp, valitaan 1)
- Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä, 60 osp
- Ruoanvalmistus suurtalouskeittiössä, 60 osp
Valinnaiset tutkinnonosat (90 osp)
- Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen, 40 osp
- Kasvisruokien valmistaminen, 40 osp
- Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen, 50 osp
- Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä, 30 osp
- Ruoanvalmistus tilauspalveluissa 40 osp
Suoritat koulutuksen monimuotoisesti, henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan.
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Opintoihin haetaan oppilaitoksen sivuilla osoitteessa www.ekami.fi.
Voit halutessasi suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.
Tutkinto / todistus
Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Ota yhteyttä
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto | Ekami
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ekami järjestää ammatillista koulutusta kolmella kampuksella Kotkassa ja Haminassa. Ekamissa ammattiin opiskelu on hyvä valinta – olitpa nuori tai aikuinen, opiskelitpa ensimmäistä tutkintoasi tai täydensitpä aikaisempaa osaamistasi. Voit suorittaa tutkinnon, täydentää ammattitaitoasi...
Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä