Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön tutkinnon suorittanut esimies pystyy suunnittelemaan, organisoimaan, ohjaamaan, valvomaan ja kehittämään päivittäistä toimintaa erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti.
Koulutuksen sisältö
Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta:
- päivittäisten toimintojen ohjaaminen (50 osp)
- esihenkilönä toimiminen (60 osp)
- asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osp).
Lisäksi opiskelija voi valita yhden valinnaisen tutkinnon osan, joka on laajuudeltaan 30 osp.
Työllistymismahdollisuudet
Esihenkilö työskentelee erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esihenkilönä, vuoroesihenkilönä tai yksikön päällikkönä.
Työpaikkoja voivat olla erilaiset hotellit, ravintolat, julkiset ravitsemispalvelut, kahvilat, pikaruokaravintolat, liikenneasemien ravintolat ja erilaiset matkustus- ja rahtilaivat. Opiskelija voi toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa esihenkilötyössä toimivat henkilöt, jotka haluavat suorittaa tutkinnon kehittääkseen omaa ammattitaitoaan.
Jatko-opintomahdollisuudet
Erikoisammattitutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Koulutus antaa jatko-opintokelpoisuuden esim. restonomin opintoihin.
Toteutustapa
Opiskelijalla tulee olla työpaikka, jossa voi toimia esihenkilötehtävissä.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Oulaisissa. Lähiopetuspäiviä on 2 pv/kk henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.
Hakeminen
Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.
Tutkinto / todistus
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
Kustannukset
Koulutuksen hinta on 500 €.