Etsi koulutusta 👉
Ammatillisen tutkinnon osat

Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp

OSAO, paikassa Kempele
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
Ei aloituksia 2025 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
Ei aloituksia 2025 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp

Suurkeittiön ruokatuotanto -tutkinnon osa on suunnattu sinulle, joka haluat työskennellä suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ammattikeittiön erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Voit myös täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksen laajuus on 25 osaamispistettä (osp). Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää tarkan opiskeluaikasi.

Koulutuksen kesto on noin viisi kuukautta. Opiskelu toteutetaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä ja arvioidaan asteikolla K5-T1 (kiitettävä, hyvä, tyydyttävä).

Opiskelija:

  • aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
  • valmistaa ruokalajeja ruokaohjeiden mukaisesti
  • laittaa ruokalajeja tarjolle ja tarvittaessa pakata ruokalajit kuljetusta varten
  • palvella asiakkaita toiminta-ajatuksen tai liikeidean mukaisesti
  • tehdä esivalmistelut seuraavaa työvuoroa varten
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Ei aloituksia 2025

  • Lähiopetus
  • Kempele

Hakeminen

Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, TUVA-opiskelijoille ja muille oman osaamisen täydentäjille. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.

Tämä koulutus on mahdollista suorittaa myös työvoimakoulutuksena, jos olet TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun asiakas.

Koulutus ei ole haussa vuonna 2025.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnossa kielitaitosuositus on A2.2.

Tutkinto / todistus

Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu