Etsi koulutusta 👉
Ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinto

PSK-Aikuisopisto, paikassa Oulu
Aloitus
28 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 1.10.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Aloitus
28 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 1.10.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Sykkiikö sydämesi yrittäjyydelle? Toimitko jo yrittäjänä, ja olet kiinnostunut yrityksen ja oman liiketoimintaosaamisen kehittämisestä? Opiskele yrittäjyyden ammattitutkintokoulutuksessa kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa!

Saat käytännön osaamista ja valmiuksia liiketoiminnan suunnitteluun, tuotteiden ja palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen, yrityksen talouden johtamiseen, markkinointiin ja myyntiin sekä sähköiseen liiketoimintaan.

Koulutus järjestetään päiväopetuksena Oulussa. Opetus-, ohjaus- ja yrittäjyystyöpajoja järjestetään koulutuksen aikana yhteensä noin 46. Tämän lisäksi koulutus sisältää ohjattua itsenäistä työskentelyä ja asiantuntijavierailuja.

Opintosi rakentuvat henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, ja lähiopetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä - mistä päin Suomea tahansa.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä ja/tai haluavat käynnistää yritystoiminnan. Hakeutujilla tulee olla perusvalmiudet tietotekniikasta ja alustava liikeidea mietittynä. Suomen kielen osaaminen tasolla B1.

Lisäksi koulutus soveltuu kaikille yrittäjyydestä ja yritystoiminnan käynnistämisestä kiinnostuneille. Ammattitutkinto antaa työkaluja ja uusia näkökulmia myös jo toimiville yrittäjille mm. liiketoimintasuunnitelman päivittämiseen sekä tuotteiden, palveluiden ja asiakkuuksien kehittämiseen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

28 lokakuuta, 2024

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Hakuaika: 1.10.2024

Hakeminen

Koulutukseen haetaan PSK-Aikuisopiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Kustannukset

400 €, maksuton työvoimakoulutukseen osallistuville

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
PSK-Aikuisopisto
Veteraanikatu 2
90130 Oulu

PSK-Aikuisopisto

PSK-Aikuisopisto on Pohjois-Suomen Koulutuskeskussäätiön ylläpitämä yksityinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä Oulussa. Opiskelijoinamme ovat pääsääntöisesti aikuiset opiskelijat ammatillisessa koulutuksessa. Koulutusaloinamme ovat myynti ja markkinointi, taloushallinto, johtaminen ja kehittäminen, yrittäjyys, sosiaali- ja terveysala sekä luonto- ja ympäristöala. Toimitilamme ovat Oulussa keskustan tuntumassa, idyllisellä...

Lue lisää oppilaitoksesta PSK-Aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu