Etsi koulutusta 👉
Ammatillisen tutkinnon osat

Sisällöntuottajan koulutus | visualisti

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Haku tulossa
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Haku tulossa
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sisällöntuottajan koulutus | visualisti

Sisällöntuottajan koulutus

Sisällöntuottajan koulutus antaa avaimet onnistuneeseen diginäkyvyyteen

Kiinnostaako sinua sisällöntuottajan ammatti tai haluatko kehittää yrityksesi some- ja verkkonäkyvyyttä? Koulutuskokonaisuus on suunnattu niille, jotka haluavat syventää osaamistaan digitaalisen sisällön tuotannossa, hakukoneoptimoinnissa, visuaalisen sisällön luomisessa sekä projektinhallinnassa.

Tämä monipuolinen koulutuspolku on suunnattu sinulle, joka haluat tavoittaa yleisösi kiinnostavan ja koukuttavan sisällön avulla, haluat oppia tehokkaan työskentelytavan ja löytää uusia tapoja kehittää viestintää ja sisältöjä. Olitpa sitten yrittäjä, digitaalisen sisällön tuotannon parissa työskentelevä tai halukas kehittämään nykyistä työnkuvaasi, tämä koulutus tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot, taidot ja työkalut.

Sisällön tuottaminen ja hakukoneoptimointi

Opit luomaan kiinnostavaa ja arvoa tuottavaa sisältöä, joka on optimoitu hakukoneille. Saat käsityksen siitä, miten tehokas sisällöntuotanto ja SEO-optimointi voivat parantaa digitaalisen näkyvyytesi.

Stailaus ja tuotekuvaus

Perehdyt tuotekuvauksen ja stailauksen periaatteisiin, jotka tekevät visuaalisesta sisällöstäsi houkuttelevampaa ja myyvämpää. Koulutus sisältää käytännön harjoituksia, jotka tuotat suoraan omalle yrityksellesi tai nykyiseen työhösi.

Projektinhallinta ja mediatuottajana toimiminen

Opit hallitsemaan projekteja tehokkaasti, alkaen suunnittelusta ja budjetoinnista aina toteutukseen ja seurantaan. Koulutus kattaa erilaiset projektinhallinnan menetelmät ja työkalut, jotka mahdollistavat monimutkaistenkin sisällöntuotantoprojektien hallinnan.

Visuaalinen markkinointi ja konseptointi

Syvennytään visuaalisen markkinoinnin ja konseptoinnin strategioihin, jotka ovat olennaisia luotaessa merkityksellisiä ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia. Opit ymmärtämään, miten visuaaliset elementit ja konseptit voivat tehostaa markkinointiviestiäsi ja edistää brändisi tunnettavuutta.

Graafisen suunnittelun perusteet

Opit käyttämään Adobe Illustrator -ohjelmaa ja tuottamaan sen avulla yrityksesi sekä asiakkaidesi markkinointimateriaalia eri julkaisukanaviin. Koulutus kattaa tuhdin tietopaketin graafisen suunnittelun perusteista, estetiikasta, sommittelun menetelmistä ja yhteistyöstä painotalojen kanssa.

Suorita joustava ja maksuton verkkokoulutus oman työn ohessa

Sisällöntuottajan koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden verkostoitua muiden samanmielisten yrittäjien kanssa. Saat vertaistukea, uusia ideoita ja sparrausta, jotka auttavat viemään digimaailman osaamista seuraavalle tasolle. Kyseessä on aidosti interaktiivinen opetustapahtuma, jossa opit myös muiden opiskelijoiden kokemuksista.

Käytännönläheinen ja joustava etäopiskelu mahdollistaa opintojen suorittamisen työn tai yrittäjyyden ohessa. Sisällöntuottajan koulutus järjestetään verkossa, täysin etänä (Teamsin välityksellä). Tässä koulutuksessa et tee tehtäviä opettajia varten, sen sijaan osallistut etäluentoihin (luennot tallennetaan) ja kehität omaa sisällöntuottamisen osaamistasi käytännönläheisten itsenäisten tehtävien avulla. Etäopetusta on noin kerran viikossa. Opintojen kesto voi vaihdella 6 kuukauden ja 18 kuukauden välillä. Opintojen kestoon vaikuttaa aiempi osaaminen ja opintojen henkilökohtaistaminen.

Koulutuksen loppuvaiheessa osoitat osaamisesi aktiivisen sisällöntuottamisen kautta. Sisällöntuottajan koulutus on räätälöity vastaamaan sisällöntuottamisen ja hakukoneoptimoinnin monipuolisia tarpeita. Kuulet alan uusimmat suuntaukset ja opit hyödyntämään tekoälyn mahdollisuuksia sisällöntiuotannon apuna.

Yrittäjä voi halutessaan solmia yrittäjän oppisopimuksen omaan yritykseensä, mikäli sen kriteerit täyttyvät. Oppisopimus mukautuu yrittäjyyden eri vaiheisiin. Lisäksi yrittäjän oppisopimuksessa saat sparrausta ja apua mentorilta.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Haku tulossa

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa

Hakeminen

Tämän koulutuksen edellytykset ovat:

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa.
  • Koulutuksen opetuskieli on suomi. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.
  • Koulutuksen suorittaminen edellyttää siihen soveltuvaa omaan yritystä tai työpaikkaa.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisällöntuottajan koulutus | visualisti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu