Lounasruokien valmistaminen 40 osp | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Koulutuksessa opitaan lounasruokien ja leivontatuotteiden valmistusta, kasvis- ja erityisruokavalioita sekä hyvää hygieniaa ja asiakaspalvelua. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä, hygieniapassi ja halu opiskella koko tutkintoa pienempi kokonaisuus.
Sisältö
Lounasruokien valmistus -opintokokonaisuuteen (40 osp) sisältyy:
- lounasruokien ja leivontatuotteiden valmistusta ja esille laittoa
- kasvis- ja erityisruokavaliotuotteiden valmistusta
- hygieniaa ja omavalvontaa
- asiakaspalvelua
- työpaikalla tapahtuvaa oppimista
Opinnoissa painotetaan vastuullisuutta ja työelämässä tarvittavia taitoja. Opiskelijalla tulee olla riittävä suomen kielen taito (B1).
Koulutuksen kesto
Opintojen kesto määräytyyhenkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS)mukaan, ja siinä huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen.
Opinnot kestävät keskimäärin 4–5 kk.
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.
Katso tarkemmat tiedot kouluttajan sivuilta.
Ota yhteyttä
Variasta työelämän ammattilaiseksi
Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...
Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä